tiistai 21. lokakuuta 2014

Toinen hyväksytty

Sunnuntaina 12.10 oli aika mitellä rally-tokossa ja hankkia toinen hyväksytty tulos alokasluokasta. Olin kuumeessa kolmatta päivää (ja aika tillintallin). Edellinen päivä oli mennyt seuramme tokokisojen kanttiinissa palellen. Sängystä ylös buranan voimalla ja haasteita kohti!

Ratapiirros
Rata oli pitkä. TOSI pitkä. Se oli ensimmäinen ajatus. Koska kilpailu järjestettiin sisätiloissa, pelkäsin, että kumimattoon tarttuneet hajut veisivät Viivin aivan mennessään. Emme ole ikinä edes treenanneet lämpimässä hallissa aiemmin...

Jouduimme odottamaan useita tunteja ennen omaa vuoroamme. Muiden koirakoiden selvittäessä rataa ilman kummallisempia haisteluita, aloin uskoa omiinkin mahdollisuuksiimme. Eiköhän me läpi päästä! Viivin mielentila oli mahtava suoritusta ajatellen.


...Ja hyvinhän se meni! Olin aivan liekeissä suorituksen jälkeen. Yhden kyltin uusimme ja spiraalissa neidin huomio karkasi hetkeksi vähän muualle, mutta muuten ajattelin ratamme olleen melko puhdas. Tärkeintä oli, että molemmat tekivät hyvällä mielellä! Odotin pistesaaliiksi vähän reilua 90:tä pistettä. Mutta toisin kävi! Lopullinen tulos olikin 78 pistettä. Liikkeessä, jossa koiran piti kiertää edestä ohjaajan taakse ja sivulle, Viivi pyörähti ylimääräisen ympyrän oman akselinsa ympäri. Tästä 10 pisteen rokotus! Lisäksi joukossa oli muutama taluttimen kiristyminen, joita en ollut itse rekisteröinyt ollenkaan. Itse huomaamistani pikkumokista pisteitä oli otettu enemmän kuin ajattelin.

Mutta niin kuin totesin, tärkeintä että suorituksesta jäi hyvä mieli ja läpi päästiin. Vielä yksi hyväksytty ja AVOssa ollaan! Ja päästään vihdoin eroon siitä hiivatin taluttimesta... Olenko ainoa, joka osaa sotkea itsensä ja koiransa siihen??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti