torstai 20. elokuuta 2015

Kesän kuulumisia

No niin, vihdoin saapui se kesä. Aika on mennyt verkkokurssien suorittamiseen ja autokouluun (kortti parhaassa tapauksessa taskussa jo ensi viikolla!) sekä Viivin harrastuksissa. Aloitimme uutena kokeiluna vasta Suomeen saapuneen nose workin! Niin kuin monet Viivin lempinimetkin kertovat (nuusku, pitkänokka, hajuherne), neitonen on oikein taitava ja ahkera nenänkäyttäjä ja vaikuttaakin ihan pätevältä tässä uudessa lajissa. Joskus lajin virallistuttua, olisi kiva alkaa kilpailemaankin. Nose workissä koira tekee oikeasti sen työn ja ohjaajan rooli kisatilanteessa on todella pieni, eli kisaamista ei tarvitsisi jännittää niin paljon.

...Niin ja siitä kisaamisesta.... Rally-toko -intoni on varsin jäissä. Osallistuimme oman seuran möllehin (hyl), jossa taas huomasin sen, kuinka eri tavalla Viivi (ja varmasti itsekin) toimin ns. "tosipaikan tullen." HYL tuli siitä, kun itse uusiessa menin väärään paikkaan, muuten tuloksena olisi ollut pistesaldo, jolla olisimme päässeet läpi. Onnistuin ilmeisesti Dentastixin avulla saamaan kisakaverilleni hurrrrjan vireen: rallysta meinasi tulla rallia. Maaliin olisi pitänyt päästä hirrrrmu nopeasti ja jokaista sivulletuloa seurasi HAU ja pomppu. Karmeaa katseltavaa... Saisiko kisoihin joskus ottaa sen koiran, joka minulla on treeneissä? (Tai no, varmaankin vika on oikeasti minussa itsessäni...)

Viime viikonloppuna urakoimme Viivin kanssa mustikassa. Viivi tyhjensi mättäitä ahkerasti suullaan, mutta sain itsekin ihan mukavan saaliin. Kovin homma olikin se mustikoiden "siivous" ja kynteni ovat edelleen siniset...

Sitten kuvia. Kesän alussa visiteerasimme rally-ryhmämme vetäjän luona ihastelemassa sheltti-pentuja, joista muutama näpsäisy. Eilen tapasimme neiti-Vappua, 5kk vanhaa cairnia. Ja sitten ihan vain Viivin omia poseerauksia.

Vappu


"Että kun oli hyvä juttu!!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti